Home Diensten Tegearre

Activiteit: Tegearre

  • Samenwerking op ontmoeting te stimuleren
  • Ontmoetingslocaties in heel Smallingerland zichtbaar maken
  • Pop-up cafés

Wat is Werkgroep Tegearre?

Mensen ontmoeten is heel belangrijk. Ontmoeten betekent gezien en gehoord worden. Mee mogen doen. Onder de mensen zijn. Mensen die regelmatig anderen ontmoeten, zijn actiever, gelukkiger en minder eenzaam.

Werkgroep Tegearre stimuleert ontmoeting in de gemeente Smallingerland. Werkgroep Tegearre is een samenwerkingsverband tussen het Leger des Heils, M.O.S., Protestantse Gemeente Drachten, Stichting Stjoer en de Zonnebloem.

Ontmoetingslocaties
Werkgroep Tegearre heeft in Smallingerland veel plekken waar je van harte welkom bent voor een kopje koffie en een praatje. Deze én andere ontmoetingslocaties in de gemeente vind je op www.ontmoetensmallingerland.nl. We hopen je daar te zien!

Pop-up café
Werkgroep Tegearre organiseert ook pop-up cafés. Drie keer per jaar staan we op het Museumplein in Drachten. We gaan dan graag met je in gesprek over manieren waarop jij mensen kunt ontmoeten. Kom je ook eens langs?

Voor wie is Werkgroep Tegearre?
Werkgroep Tegearre is een samenwerkingsverband. Samen stimuleren we ontmoeting in de gemeente Smallingerland.

Hoe werkt het? 
Op www.ontmoetensmallingerland.nl staan alle ontmoetingslocaties van Smallingerland. Je ziet ook wanneer en hoe laat de locaties geopend zijn.

Op al deze plekken ben jij van harte welkom. Voor een kopje koffie, een praatje, een spelletje of andere leuke activiteit. Er is altijd een ontmoetingslocatie bij jou in de buurt!

Meer informatie 
Wil je meer weten over Werkgroep Tegearre? Of over ontmoetingslocaties in de gemeente? Neem dan contact op met Tirza Iwema.

Contact opnemen?

Tirza Iwema