Home Diensten Taalcoach

Activiteit: Taalcoach

  • Nederlands leren spreken en schrijven
  • Ondersteuning van een vrijwilliger
  • Een jaar lang, twee uur per week

Wat is de Taalcoach?
Wil jij graag Nederlands leren? Dan kan de Taalcoach je helpen. Een vrijwilliger van de Taalcoach werkt samen met jou aan je Nederlands. Je krijgt een jaar lang, twee uur per week ondersteuning en begeleiding.

Je kunt hulp van de Taalcoach aanvragen zodat je je in het dagelijks leven beter kunt redden. Je kunt ook samen met de Taalcoach aan een doel werken. Bijvoorbeeld het halen van je inburgeringsexamen of je rijbewijs.

Voor wie is de Taalcoach?
De Taalcoach is er voor alle inwoners van Smallingerland die Nederlands willen leren. En voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren.

Hoe werkt het? 
Aanmelden en kennismaken
Wil jij graag ondersteuning van de Taalcoach? Meld je dan aan via de M.O.S. Vrijwilligerscentrale. Een medewerker gaat met je in gesprek. Over wat jij graag wilt leren of verbeteren. Daarna wordt er een Taalcoach voor je gezocht.

Kosten
De Taalcoach is gratis.

Waar en wanneer?
Samen met jouw Taalcoach bespreek je waar en wanneer de lessen plaatsvinden. Dat kan bij jou thuis zijn. Maar ook in een wijkcentrum of bibliotheek.

Meer informatie 
Wil je meer weten over de Taalcoach? Neem dan contact op met de M.O.S. Vrijwilligerscentrale. Deze is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Contact opnemen?

M.O.S. Vrijwilligerscentrale