Activiteit: Samen opgroeien in de wijk

Samen opgroeien in de wijk is een ouderbijeenkomst die wordt georganiseerd in vijf wijken in Drachten. Het is de plek voor opvoeders om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en ook informatie te krijgen. Je kunt terecht in de Wiken, de Bouwen, de Venen, de Trisken en de Swetten.

Iedere week is er ruimte voor ontmoeting met andere ouders en contact met de opvoedondersteuner. Daarnaast is er een aanbod van VVE thuis (programma voor peuters in de VVE peuteropvang), zijn er themabijeenkomsten en is er Spel-doe (ouder- en kind activiteiten).

Aanmelden voor een bijeenkomst is niet nodig. Je kunt gewoon binnen lopen op één van de 5 locaties. Wekelijks langskomen is mogelijk, maar ook af en toe een keertje aanschuiven is prima. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er altijd oppas aanwezig of worden er een leuke activiteiten georganiseerd.

Informatie over het actuele aanbod is altijd te vinden via onze Facebookpagina en op deze website. Ouders of verwijzers die graag het actuele programma per e-mail willen ontvangen kunnen dit aangeven bij Chantal. Ook andere vragen kunnen aan haar gesteld worden.

De ochtenden worden georganiseerd van 8:30 tot 10:00 uur en de toegang is gratis. De koffie en thee staat klaar wanneer ouders hun kinderen naar school of de kinderopvang brengen.

De Bouwen
Bouwakker 1, Drachten
Dinsdag van 08:30 tot 10:00

De Swetten
Oud Ambacht 116, Drachten
Woensdag van 08:30 tot 10:00

De Wiken
Middelwyk 2, Drachten
Donderdag van 08:30 tot 10:00

De Trisken
Melkkelder 85, Drachten
Donderdag van 08:30 tot 10:00

De Venen
De Stoeken 1, Drachten
Vrijdag van 08:30 tot 10:00