Home Diensten Papa & mama café

Activiteit: Papa & mama café

  • Voor ouders en kinderen
  • In de bibliotheek van Drachten
  • Ontmoet andere ouders
  • Meedoen is vrijblijvend en gratis

Wat is het Papa en Mama Café?

Het Papa en Mama Café is een bijeenkomst voor ouders en kinderen in de bibliotheek van Drachten. In dit ‘café’ ontmoet je andere ouders en kun je ervaringen uitwisselen. Je kunt samen met je zoon of dochter meedoen aan een leuke activiteit. En je maakt kennis met de bibliotheek en de prachtige (voorlees)boeken die je daar kunt lenen.

Vragen over opvoeden, lezen of taal
Bij het Papa en Mama Café zijn altijd een medewerker van M.O.S. en een medewerker van de bibliotheek aanwezig. Heb je vragen over opvoeden, (voor)lezen of taal? Dan kun je die aan hen stellen.

Kom je ook gezellig langs? De koffie en thee staat klaar.

Voor wie is het Papa en Mama Café?

Het Papa en Mama Café is voor alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en hun (klein)kinderen. Iedereen is van harte welkom. Je hoeft niet lid te zijn van de bibliotheek.

Hoe werkt het?

Tijdens het Papa en Mama Café kun je gewoon binnenlopen. Meedoen is altijd gratis.

Je hoeft je niet op te geven voor het Papa en Mama Café. Je bent ook niet verplicht om de gehele tijd te blijven. Ga je na een halfuurtje weer naar huis? Geen probleem. Blijf je langer? Gezellig!

Waar en wanneer?

Het Papa en Mama Café vindt 4 keer per jaar plaats. De eerstvolgende momenten zijn:

  • 31 januari 2023
  • 27 maart 2023

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het Papa en Mama Café contact op met Chantal Obbink van team Opvoedingsondersteuning en Ontwikkelingsstimulering.

Contact opnemen?

Chantal Obbink (O&O)