Home Diensten Vrijwilligerswerk voor bewoners AZC: #Meedoen

Activiteit: Vrijwilligerswerk voor bewoners AZC: #Meedoen

  • Vrijwilligerswerk
  • Voor bewoners van het AZC in Drachten
  • Aanmelden via #Meedoen-spreekuur

Wat is #Meedoen?
Vrijwilligerswerk heeft veel voordelen. Je krijgt structuur in je dag en voelt je voldaan. En als je nieuwkomer bent in Nederland, helpt vrijwilligerswerk je ook om sneller te integreren en de taal te leren. Daarom geeft #Meedoen bewoners van het AZC in Drachten de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen.

Benieuwd waar de vrijwilligers van het AZC al aan de slag gingen? En hoe ze dat hebben ervaren? Kijk dan op de Facebookpagina van #Meedoen en lees de prachtige verhalen.

Voor wie is #Meedoen?
#Meedoen is voor alle bewoners van het AZC in Drachten die graag vrijwilligerswerk willen doen.

Hoe werkt het? 
Voor bewoners van het AZC
Woon jij in het AZC en wil je graag als vrijwilliger aan de slag? Kom dan naar wekelijkse #Meedoen-spreekuur in het AZC. Dan gaan we samen met jou op zoek naar passend vrijwilligerswerk.

Voor organisaties en verenigingen
Heeft jouw non-profit organisatie of vereniging ruimte voor vrijwilligers? Neem dan contact op met onze Vrijwilligerscentrale. Wij koppelen een passende vrijwilliger aan jouw vacature.

Meer informatie 
Wil je meer weten over #Meedoen? Neem dan contact op met de M.O.S. Vrijwilligerscentrale. Deze is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Contact opnemen?

M.O.S. Vrijwilligerscentrale