Home Diensten Individuele ondersteuning

Activiteit: Individuele ondersteuning

  • Ondersteuning voor als je iets in je leven wilt veranderen
  • Jij houdt de regie
  • Zodat je (weer) meedoet

Wat is individuele ondersteuning?
In Smallingerland kan en mag iedereen meedoen. Maar meedoen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms wíl je wel iets veranderen in je leven, maar lukt het niet om dat zelf te doen. Of je weet niet waar je moet beginnen. Individuele ondersteuning kan je helpen.

Samen aan de slag
Samen met jou onderzoeken we waar je precies behoefte aan hebt. En wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. We bekijken ook wat je belangrijk vindt, wat jij goed kunt en wat je leuk vindt. Samen maken we een plan. Daar ga je mee aan de slag.

Heb je ondersteuning of zorg nodig om jouw doel(en) te bereiken? De medewerker van M.O.S. helpt je om de juiste stappen te zetten. Hij of zij kan je ook begeleiden naar een organisatie die je verder kan helpen. Daarbij houd jij altijd zelf de regie.

Voor wie is individuele ondersteuning?
Individuele ondersteuning is voor alle inwoners van Smallingerland die iets in hun leven willen veranderen en daar graag bij geholpen willen worden.

Hoe werkt het? 
Wil je gebruikmaken van individuele ondersteuning? Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande contactgegevens.

In gesprek
Een medewerker van team Individueel Werk gaat met je in gesprek. Samen bepalen we of individuele ondersteuning iets voor jou is. Of dat je bij een andere dienst van M.O.S. of bij een andere organisatie beter op je plek bent.

We blijven betrokken
Na het afronden van de individuele ondersteuning blijft de medewerker van M.O.S. betrokken. Zodat je ook in de toekomst de juiste ondersteuning krijgt. En dat je kunt blijven meedoen.

Meer informatie 
Wil je meer weten over individuele ondersteuning? Neem dan contact op met team Individueel Werk.

Contact opnemen?

Individueel werk