Home Diensten HOPPA!

Activiteit: HOPPA!

  • Activiteiten voor jongeren
  • Voor alle jongeren in Smallingerland
  • Deel jouw idee!

Wat is HOPPA!?
Kom je lekker voetballen of basketballen? Doe je mee met een leuke workshop cupcakes bakken? Of zien we jou bij de eetsoos? De partners van HOPPA! organiseren allerlei activiteiten voor jongeren. Je vindt ze op www.hoppa.frl.

HOPPA! is een samenwerking van verschillende organisaties die zich bezighouden met (opgroeiende) jeugd in de gemeente Smallingerland. Met elkaar proberen we ervoor te zorgen dat jij op een fijne, veilige en gezonde manier kunt opgroeien. Dat doen we onder meer door leuke activiteiten te organiseren.

Deel jouw idee!
HOPPA! sluit aan bij jouw wensen. Heb jij een goed idee voor een activiteit? En wil je misschien zelfs wel meehelpen met organiseren? Superleuk! Stuur jouw idee in een appje naar Martijn van Dr888Vibes (06-42752522). Dan gaan we ermee aan de slag.

Voor wie is HOPPA!?
Alle jongeren in de mogen meedoen aan de activiteiten van HOPPA!. Je hoeft nergens lid van te zijn.

Hoe werkt het?
Ben je benieuwd wat we allemaal organiseren? Check de activiteiten op www.hoppa.frl. Of volg ons op Instagram, TikTok of Facebook. Je kunt ook een van de jongerenwerkers aanspreken. Zij zijn regelmatig op scholen in Smallingerland en vertellen je graag wat er allemaal te doen is.

Aanmelden en kosten
Voor sommige activiteiten moet je je aanmelden. De meeste activiteiten zijn gratis, maar er zijn ook activiteiten waarvoor we een (kleine) bijdrage vragen. Bekijk dus altijd goed wat er in de omschrijving van de activiteit staat.

Meer informatie
Wil je meer weten over HOPPA!? Kijk dan op www.hoppa.frl of neem contact op met Martijn van Wallinga, jongerenwerker bij DR88Vibes en vrijetijdscoördinator van HOPPA!.

Contact opnemen?

Martijn van Wallinga