Activiteit: Drieluik Ouderschap

Het Drieluik Ouderschap bestaat uit een drietal bijeenkomsten voor zwangeren en hun partners in het laatste trimester van de zwangerschap.

Het drieluik is bedoeld om je voor te bereiden op het ouderschap en daarmee een aanvulling op de begeleiding die je krijgt van de verloskundige of gynaecoloog. Daarom worden de workshops ‘Een band met je kindje opbouwen’ en ‘Vader en moeder worden, en dan…?’ van stichting Babywerk binnen het drieluik aangeboden. Ook is er een bijeenkomst over de ouderschapsbelofte waarbij je nadenkt over de manier waarop jij/jullie het ouderschap willen invullen. Wat past bij jullie en hoe zie je de toekomst voor je wanneer je straks papa of mama bent?

Een voorbereiding op het ouderschap, al tijdens de zwangerschap, helpt om samen een goede start te maken. Je weet beter wat je mag verwachten van de eerste periode na de geboorte en denkt ook na over de veranderende partnerrelatie na de geboorte van een kind.

Ben je zwanger en heb je belangstelling om deel te nemen? Of heb je op een andere manier interesse in dit aanbod? Neem dan contact op met Martina.